Privacy Beleid

Privacy Beleid LoopPaZ

LoopPaZ respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de (persoonlijke) informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de (persoons)gegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de wet volgens de AVG wetgeving stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor onze diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties.

Voor het verwerken van de gegevens die via telefoon of email worden overgedragen of toegestuurd, worden deze persoonsgegevens beveiligd en opgeslagen in een klantenbestand.

Indien u een contact-/offerte-, sollicitatie- of email-inschrijvingsformulier op onze website invult, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als – naar de aard van het formulier of de inhoud van de e-mail – nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. LoopPaZ hanteert daarbij de volgende bewaartermijnen:

Type gegevensBewaartermijn
ContactformulierMaximaal 4 jaar
Voorbeeld CVMaximaal 2 jaar
EmailcontactMaximaal 4 jaar
Telefonisch contactMaximaal 4 jaar
KlantgegevensMax. 7 jaar na beëindiging van klantrelatie (met inbegrip van de gegevens verzonden via bovenstaande methoden, maar uitsluitend indien er sprake is van een commerciële relatie)

Het is te allen tijde mogelijk de gegevens opnieuw in te zien en/of te laten verwijderen op aanvraag.

Beveiliging

Alle gegevens die u met LoopPaZ uitwisselt via onze website, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol.

Statische gegevens en 3e partijen

LoopPaZ maakt gebruik van analytische software van 3e partijen, zoals Google Analytics, om algemene bezoekgegevens bij te houden en om te kunnen analyseren. De gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiermee optimaliseren wij de werking van de website. Voor onze analyses worden IP-adressen geanonimiseerd worden en gegevens worden over een beveiligde verbinding verstuurd.

Met 3e partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend. Hiermee is vastgelegd dat 3en partijen zich commiteren aan het veilig versturen, uitwisselen en opslaan van uw persoonsgegevens, in navolging van AVG wetgeving en het EU Privacy Shield. Belangrijk is om te weten dat deze informatie aan derden verschaft kan worden indien 3e partijen hiertoe wettelijk verplicht worden. LoopPaZ hebben hier geen invloed op, maar doet zijn uiterste best om uw data nooit te laten herleiden u als persoon of individu.

Cookies

Deze website gebruikt cookies die uw voorkeuren onthouden om bijv. het navigeren door onze website te vergemakkelijken. Door middel van cookies kunnen we het gedrag van bezoekers analyseren en onze website verbeteren. Deze website wordt daarnaast ook gebruikt door derde partijen om cookies te plaatsen, zoals Google Analytics.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestanden die uw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en via de door uw gebruikte browser opslaan op uw eigen computer. De informatie die door cookies door LoopPaZ en/of derden wordt verzameld wordt mogelijk voor volgende doeleinden gebruikt:

  • Voor analytische doeleinden: om het gebruik van de LoopPaZ website te analyseren. Voorbeeld: er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers een bepaalde webpagina bezoeken, zodat LoopPaZ weet welke onderdelen van haar website populair zijn.
  • Voor persoonlijke voorkeur doeleinden: om bezoekers navigatie te vergemakkelijken, zoals opslaan cookievoorkeuren, webshopbestellingen en een evt. inlog.
  • Voor advertentie of marketing doeleinden: om bezoekers van de website van LoopPaZ relevante en gepersonaliseerde advertenties te tonen, het aantal keren dat iedere advertentie wordt getoond, te beperken & de effectiviteit van reclamecampagnes te meten.

Welke cookies gebruikt LoopPaZ?

Op onze website wordt gebruik gemaakt van noodzakelijke cookies (t.b.v. de basis websitefuncties zoals paginanavigatie) en worden er cookies door derden geplaatst om het websitebezoek gedrag anoniem te analyseren. Er worden géén cookies geplaatst die gedrag op persoonlijk niveau traceren of persoonsgegevens gebruiken voor marketingdoeleinden.

Lijst van gebruikte cookies:

Cookie naamProviderTypeVervalt
_gaGA Looppaz.nlbrowser2 jaar
_gatGA Looppaz.nl browser 1 dag
_gidGA Looppaz.nl browser 1 dag
collectGoogle analytics browser 1 dag
_gcl_auGA Looppaz.nl browser3 maanden
NIDGoogle.comHTML6 maanden
RC::a/b/cGoogle.comHTMLSessie

Wilt u weten wat een specifieke cookie doet? Zoek de cookienaam op in de cookie database.

Indien u toestemming geeft aan het plaatsen van cookies, kan LoopPaZ aanvullende data gebruiken om de website te verbeteren. Als u de cookies uitschakelt kan de beleving van onze website tegenvallen of het gebruikersgemak verminderen.

Weigeren en verwijderen van cookies

Indien u surft op de website van LoopPaZ krijgt u de melding dat de website cookies gebruikt en dat u bij gebruik van de website akkoord gaat. Indien u zich toch wilt uitschrijven voor (bepaalde) cookies dan leest u hieronder hoe dit te doen:

  1. Desktop: ga met de muis naar de linkeronderkant van het scherm op de Privacy / Cookie pagina.
  2. Klik linksonder op de kleine pop-up met de benaming “Cookie Policy”
  3. De cookiemelding verschijnt onderaan het scherm.
  4. Klik op “alleen functioneel” helemaal rechts van de cookiemelding.
  5. Uw cookievoorkeuren zijn gewijzigd / opgeslagen.
  6. Eventueel kunt u de cookies uit de browser verwijderen. Wilt u deze verwijderen via de gebruikte browser; dan kan dit op de volgende manier:

Via de browserinstellingen op uw computer kunt u reeds geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren. De wijze waarop verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de help functie van uw browser. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Meer informatie over te nemen stappen is te vinden op: www.browserchecker.nl

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien u een relatie met LoopPaZ hebt, heeft u na schriftelijk of telefonisch verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien.

Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk of telefonisch verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. U behoudt het recht om vanuit LoopPaZ binnen 30 dagen een schriftelijke of telefonische reactie te ontvangen, in overeenstemming met de AVG wetgeving. Verder heeft u het recht om uw gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens kan verkrijgen en gebruiken.
De gegeven toestemming voor cookies kunt u zelf aanpassen, zoals te lezen in het kopje wijzigen en verwijderen van cookies. Daarnaast kunt u ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer u niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten door dit schriftelijk te melden bij de organisatie LoopPaZ

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over de dienstverlening, relatie met of handhaving van de AVG wetgeving door LoopPaZ, dan kunt u een schriftelijke klacht insturen naar het onderstaande adres of gegevens. Vermeld in uw onderwerp dat het om een klacht gaat die u via de klachtenprocedure wilt afhandelen. Onze gegevens zijn:

LoopPaZ
Brederodestraat 32,
4481 AE Kloetinge
Of mail naar mariaverkooyen@looppaz.nl

Indien u het niet eens bent over hoe wij persoonsgegevens verwerken en u hebt reeds hierover contact opgenomen met een contactpersoon van LoopPaZ, dan heeft u de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:
Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Wijzigingen voorbehouden Cookiebeleid

LoopPaZ behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Wij raden u aan het privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat u altijd van de inhoud van de geldende privacy beleid op de hoogte bent.

Dit privacy beleid betreft versie 1.2 en is voor het laatst gewijzigd op 18-02-2019

adminPrivacy Beleid